Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Curg reclamațiile cititorilor privind magazinele Carrefour din Ploiești. După ce am publicat articolul UN CLIENT A OBSERVAT ZECI DE PRODUSE EXPIRATE LA CARREFOUR-UL DIN WINMARKT. DE CE NU A MAI SUNAT LA OPC, un alt ploieștean ne-a sesizat pe adresa redacției diferența de preț dintre cel de la raft și de pe bonul fiscal de la magazinul din incinta Ploiești Shopping City.

 

Mesajul cititorului Ștefan N.:

"În seara zilei de joi, 24 februarie, am fost la cumpărături la Carrefour-ul de la Ploiești Shopping City. Toate bune si frumoase, dar cand am ajuns acasa si am verificat bonul am observat ca exista o diferenta la un anumit produs. Este vorba despre nectarine. Menționez ca nu este prima data cand patesc asa".

 

Citeşte şi CONDUCEREA CARREFOUR PLOIEŞTI, AMENDATĂ DE OPC DUPĂ CE A CONFUNDAT CLIENŢII CU ANIMALELE DE LA ZOO

Clientul ne-a trimis imaginile de mai jos, din care reiese că la cântărire prețul per kg al nectarinelor era de 12,99 lei , iar prețul plătit efectiv, așa cum reiese de pe bonul fiscal a fost de 17 lei!

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților Carrefour.

 


 

 

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...