Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

reclamatii cjpc prahova sarbatori

La două săptămâni după Sărbătorile de Iarnă, de abia acum au început să curgă reclamațiile la Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorului (CJPC) Prahova.

 

Vârful sesizărilor a fost în urmă cu două zile când s-au primit nu mai puțin de 84 de reclamații, pe teme diverse. Cele mai multe dintre sesizări vizează aspecte care țin de calitatea produselor electro-casnice, cumpărate de sărbători, când au existat și numeroase promoții. Într-un top al sesizărilor, se numără reclamațiile la adresa serviciilor de telefonie, precum și seiszările cu privire la condițiile de cazare la unele pensiuni de la Valea Prahovei.

„Fiecare sesizare este analizată cu atenție de către comisarii noștri. Într-adevăr, pe lângă sesizări legate de produsele electro-casnice achiziționate în perioada sărbătorilor, avem și reclamații venite din partea turiștilor cazați la pensiuni pe Valea Prahovei. Iar în acest caz, oamenii s-au plâns de mobilier, de meniu, dar și pentru că nu au avut apă caldă la robinet, deși în oferta de cazare se menționa altceva”, Corneliu Buzu, directorul CJPC Prahova.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...