Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

După ce observatorulph.ro a prezentat cazul lui Ioan Dumitrescu, un cititor al observatorulph.ro și client al elefant.ro situația în care se afla de mai bine de două săptămâni și-a găsit rezolvare. Acesta comandase mai multe produse în valoare de aproximativ 400 de lei de pe siteul elefant.ro, înaintea Crăciunului însă nici până în data de 5 ianuarie comanda nu-i sosise.  Vezi mai jos punctul de vedere al magazinului online.

După ce observatorulph.ro a prezentat cazul lui Ioan Dumitrescu, un cititor al observatorulph.ro și client al elefant.ro situația în care se afla de mai bine de două săptămâni și-a găsit rezolvare. Acesta comandase mai multe produse în valoare de aproximativ 400 de lei de pe siteul elefant.ro, înaintea Crăciunului însă nici până în data de 5 ianuarie comanda nu-i sosise.  Vezi mai jos punctul de vedere al magazinului online.

 

„In decembrie, in luna cadourilor, noi, site-ul elefant.ro, am inregistrat foarte multe comenzi.

Am avut unele intarzieri la livrare cauzate si de incarcarea extrem de mare a firmelor de curierat.

 

Incurajam insa clientii care au intampinat astfel de probleme cu intarzieri sa ne contacteze folosind datele mentionate pe site.

Fara indoiala, fiecare situatie va fi solutionata. In ipoteza in care produsele nu mai sunt pe stoc si nici nu au fost livrate catre depozitele firmelor de curierat, clientii care au platit prin intermediul cardului bancar vor primi banii inapoi in cont. Returul produselor este, de asemenea, posibil, in conditiile mentionate pe site ce sunt in conformitate cu prevederile legale.

In cazul mentionat in articol, am luat legatura cu persoana care a dat comanda, am identificat problema, iar in cursul zilei de astazi, 6 ianuarie 2015, coletul va ajunge la destinatie.”

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

4 români din 10 mănâncă produse semipreparate

Tot mai mulţi români mănâncă produse semipreparate şi mâncare la pachet, gata porţionată, însoţită chiar de instrucţiuni de gătit. Specialiştii spun că trendul va câştiga tot mai mult teren....