Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 psd st.jpg

Pentru a înţelege mai bine ce reprezintă pentru politicienii PSD interesul, am observat în interval de doar două săptămâni, două abordări diferite.

 

Este vorba despre felul în care se abordează interesul de partid şi interesul public. În urmă cu doar două săptămâni, consilierii ploieşteni au fost convocaţi la două şedinţe consecutive, pentru a se rezolva problema mărcilor clubului Petrolul Ploieşti. O situaţie care a suscitat un interes deosebit pentru mulţi dintre locuitorii acestui oraş. Aleşii PSD, ALDE şi PMP au refuzat să dea curs convocărilor, motivând că este weekend, iar ei sunt liberi. Situaţia a fost descrisă AICI. 

Aleşii PSD nu sunt la fel de deranjaţi pentru convocările din weekend, dacă este vorba despre interesul personal sau al partidului din care fac parte. Aşa se face că, deşi era o zi de duminică, parlamentarii acestei formaţiuni politice nu au obiectat la chemarea liderului suprem, pentru a participa la citirea textului moţiunii de cenzură.

 

Sunt situaţii aparent diferite, pentru că vorbim despre comportamentul unor consilieri locali, versus comportamentul parlamentarilor. Însă în ambele situaţii a fost vorba despre o decizie de partid, a aceleiaşi formaţiuni politice. Diferenţa a făcut-o doar tipul de interes: pentru noi se poate oricând, pentru fraieri... să mai aştepte.