liste-electorale-pnl.jpg

Doi parlamentari prahoveni vor candida sâmbătă pentru funcții de conducere în cadrul PNL.

Liberalii isi vor alege sambata noul presedinte al partidului, urmand ca duminica sa fie alesi cei 36 de membri ai Biroului Executiv al partidului. Potrivit hotnews.ro, pentru cele patru functii de prim-vicepresedinti - fiecare reprezinta un domeniu de activitatea in partid - candideaza și senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, împotriva lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Prim-vicepreședintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, va candida pentru funcția de vicepreședinte pentur regiunea Sud Muntenia, împotriva lui Filipescu Răducu și a lui  Campulungeanu Vasile.

Biroul Executiv va fi ales duminica, 18 iunie, in cadrul Consiliului National de catre circa 2000 de membri PNL, dupa ce aproximativ 5000 de liberali vor alege sambata la Conventia Nationala (congresul) presedintele, intre Ludovic Orban si Cristian Busoi, ambii provenind din vechiul PNL. 

 

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...