Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bacalbasa-suspendat.jpg

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid a deputatului Nicolae Bacalbaşa, pentru şase luni, din cauza comportamentului din plenul Parlamentului de marţi.

 

„Dl. Bacalbașa a fost suspendat din partid pentru șase luni. Nu înseamnă că nu permitem colegilor să intre în dezbateri. Dar nu putem fi de acord cu o intervenție de la tribuna Parlamentului în acest fel. Sper ca dl. Bacalbașa să înțeleagă în aceste luni că nu poate continua așa”, a spus Liviu Dragnea, președinte PSD.

Decizia a fost luată după ce, ieri, Nicolae Bacalbaşa a făcut declarații necorespunzătoare de la tribuna Parlamentului, în şedinţa plenului reunit. El a spus despre Raluca Turcan că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene. Deputatul a făcut declarații suburbane și la adresa unui coleg deputat de Vaslui, Corneliu Bichineț.

 

„Colegul meu de la Vaslui... tot Vasluiul... violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. S-au făcut eforturi disperate ca Parlamentul să devină o structură minoră, decredibilizată, înspământată și care să-și țină gura. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”, a spus Bacalbaşa de la tribună, în timp ce din sală se auzeau huiduieli.

Citește articolul integral pe digi24.ro