Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

14931131771722552620.jpg

Comunicat de presă al PNL: Majorarea salariilor primarilor a fost angajamentul PNL dinaintea alegerilor parlamentare, pe care l-a îndeplinit.

 

Adoptarea în plenul Camerei Deputaților a amendamentului PNL privind majorarea salariilor aleșilor locali reprezintă îndeplinirea angajamentului luat în cursul anului trecut de Partidul Național Liberal.

Parlamentarii PNL au dus la bun sfârșit, astfel, decizia adoptată cu ocazia reuniunii Ligii Aleșilor Locali ai PNL din 2016. PNL a subliniat faptul că prioritatea constă în creșterea remunerațiilor pentru aleșii locali aflați în funcție, cu scopul de a stimula integritatea și performanța acestora în slujba comunităților locale.

 

Amintim faptul că PSD își amăgea la acel moment primarii cu pensii speciale, dovedite în două rânduri neconstitiționale, dar nu se preocupa de majorarea salariilor celor aflați în mandat. 

Menționăm că măsura promovată de PNL este absolut necesară pentru a repara discriminarea instituită de o serie de creșteri salariale pentru personalul bugetar, ceea ce a făcut ca primarii să fie remunerați la un nivel inferior propriilor subalterni.

Departamentul de Comunicare al PNL