Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bozianca.jpg

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova a postat pe pagina de facebook un mesaj prin care își arată indignarea față de respingerea proiectului de lege ”Creșe pentru copiii României” de către majoritatea parlamentară PSD-ALDE.

 

Cătălina Bozianu, deputat PMP: Câte grădinițe va construi guvernul PSD în Prahova?

”Miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, parlamentarii PSD au dat o probă de politicianism care arată reaua-voinţă a acestei guvernări.

 

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE a respins un proiect de lege iniţiat, anul trecut, chiar de parlamentarii din partidul condus de Liviu Dragnea, care instituia programul "Creşe pentru copiii României".

Potrivit acestui proiect, pe care l-am susţinut şi noi, cei de la PMP, în următorii 4 ani, s-ar fi investit, la nivelul întregii ţări, 175 de milioane de euro pentru construcţia a 554 de creşe. În toamna lui 2016, legea a trecut de Senat cu o largă majoritate alcătuită, în principal, din parlamentari PSD ce-i drept, atunci, partidul se afla în opoziţie la guvernul Cioloş.

Astăzi, aflat la guvernare, PSD nu pare preocupat decât să arunce în stânga şi-n dreapta cu pomeni sociale, ignorând cu desăvârşire nevoile reale ale societăţii româneşti. Inclusiv ale copiilor noştri.”