Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

l_19394.jpg

Elena Udrea a fost condamnată de instanta suprema la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Printre condamnați se numără și prahovenii Gheorghe Nastasia și Ștefan Lungu.

 

Elena Udrea a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru luare de mita, 4 ani pentru o alta fapta de luare de mita, 6 ani pentru o a treia infractiune de luare de mita si tot 6 ani pentru abuz in serviciu. Ea a fost achitata pentru acuzatiile de folosire de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si pentru obtinere pe nedrept de fonduri europene. Pedepsele au fost contopite, urmand ca fostul ministru sa execute pedeapsa cea mai mare - de 6 ani. Sentinta de astazi nu este definitiva. Pedepsele au fost contopite, urmand ca ea sa execute pedeapsa cea mai mare - de 6 ani. Sentinta de astazi nu este definitiva si poate fi contestata la Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit hotnews.ro.

Printre cei condamnați în același dosar se numără și doi prahoveni. Este vorba de Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de incercare de 6 ani. Acesta a fost lider PDL pe Valea Prahove și a candidat la șefia CJ Prahova în 2008.

 

Printre condamnai se numără și câmpineanu Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, care a primit un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare.

sursa