Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

17239839_804536176370192_9025581695206117085_o.jpg

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia împlinirii unui secol de viațăde către Mircea Ionescu Quintus.

 

”La mulţi ani Domnului Mircea Ionescu Quintus, Preşedintele de onoare al PNL, care astăzi împlineşte o vârstă extraordinară, de 100 de ani!

De câte ori mă aflu în compania Domnului Mircea Ionescu Quintus, am senzaţia că o carte de istorie se deschide în faţa mea. Întotdeauna mă gândesc că domnia sa, împreună cu tatăl şi cu bunicul său, se găsesc în partidul marilor brătieni încă de la înfiinţarea lui. Mă gândesc că viaţa şi cariera domniei sale se suprapun peste istoria modernă a României şi peste momentele de glorie ale PNL. 
În semn de respect şi de preţuire, vreau să îl asigur pe Domnul Mircea Ionescu Quintus că noi, liberalii din Prahova, vom continua misiunea domniei sale, aceea de reclădire, unificare şi întărire a Partidului Naţional Liberal, până când vom reuşi să aşezăm PNL în fruntea celorlalte partide, acolo unde este locul său.
La mulţi ani, Domnule Preşedinte Mircea Ionescu Quintus!”