Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

974x468.jpg

Câţiva deputaţi ai Partidului Mişcarea Populară din România, printre care se numără și Cătălina Bozianu, vor pleca în Republica Moldova.

 

Aceștia se vor afla în perioada 24 - 25 martie la Chişinău cu ocazia Zilei Unirii Basarabiei cu România. Delegaţia oficială va fi condusă de preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac şi preşedintele Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării, Constantin Codreanu. 

Citește și Cătălina Bozianu, deputat PMP cere salarizarea medicilor în funcţie de performanţe şi de specializare

 

Câţiva deputaţi ai Partidului Mişcarea Populară din România se vor afla în perioada 24 - 25 martie la Chişinău cu ocazia Zilei Unirii Basarabiei cu România. Delegaţia oficială va fi condusă de preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac şi preşedintele Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării, Constantin Codreanu.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP, citat de adevarul.ro, în zilele menţionate, deputaţii urmează să participe la o serie de evenimente dedicate zilei Unirii Basarabiei cu România, să viziteze instituţii importante din Chişinău, dar şi din alte localităţi, acolo unde românismul este adânc implantat. Scopul acestei vizite este departe de a fi doar unul cu încărcătură simbolică, întrucât obiectivul major ale parlamentarilor este de a cunoaşte problemele cetăţenilor pentru a vedea în ce măsură îi pot ajuta prin proiecte şi soluţii concrete.   

„Vizita începe, vineri, 24 martie, cu o conferinţă de presă susţinută de la ora 11:00, la Biroul Parlamentar al deputatului Constantin Codreanu din strada 31 august 1989, nr. 98. Deputaţii se vor îndrepta ulterior către Mitropolia Basarabiei, centrul spiritual al românismului la Chişinău, unde vor avea o discuţie cu ierarhii şi administraţia cu privire la realităţile şi dificultăţile întâmpinate atât de clerici, cât şi de enoriaşi. De asemenea, vor merge la Casa Limbii Române, care este şi redacţia Revistei Literare „Limba Română”, publicaţie a cărei editare va fi reluată cu eforturile deputatului Constantin Codreanu şi a comisiei pe care o conduce”, se mai arată în comunicat.

 

Internațional
  • Joi, 24 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Preşedintele Franţei vine azi în România

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, vine azi în România, urmând să aibă convorbiri şi o conferinţă de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului francez va vizita Muzeului...