Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

dezbatere-toader.jpg

Prezent la dezbaterea organizată de observatorulph.ro și alte două publicații locale, Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, a apreciat disponibilitatea invitaților de a găsi soluții pentru îmbunătățirea sistemului sanitar.

 

Mesajul președintelui Consiliului Județean Prahova postat pe Facebook:

”În premieră, la Ploiești, dezbaterea „Sănătatea Prahovei - timpul pentru restart!" a avut loc, astăzi, în cadrul Consiliului Județean Prahova.

 

Prima dezbatere pe tema Sănătății, la Ploiești

Felicit inițiatorii pentru obiectivul realizat de a aduce la aceeași masă de discuție cei mai importanți factori decizionali în domeniu: managerii spitalelor și reprezentanți ai sistemului de sănătate împreună cu parlamentarii prahoveni, primarul și viceprimarul municipiului Ploiești, aleșii locali și județeni, a căror activitate trebuie să fie, constant, axată pe implementarea celor mai bune soluții!

Primul rezultat al acestui eveniment, organizat la inițiativa publicațiilor actualitateaprahoveana.ro, ph-online.ro și observatorulph.ro, este constituirea grupului de lucru pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare din județul Prahova. Urmează o a doua întâlnire la care vor participa medici ai spitalelor din județ, a căror contribuție este foarte necesară. Vă țin la curent!”