Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Roberta Anastase

Deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, a acceptat invitația la dezbaterea organizată de mass media prahoveană ”Sănătatea Prahovei – timpul pentru restart!” 

 

Postarea Robertei Anastase pe Facebook:

Am acceptat cu toată deschiderea invitația la dezbaterea pe tema ”Sănătatea Prahovei – timpul pentru restart!” organizată de mass media prahoveană, la care au fost invitați toți parlamentarii prahoveni. Demersul era cu adevărat necesar, nevoia de comunicare pe această temă fiind din ce în ce mai acută.

 

Menționez din start că voi susține orice inițiativă care să aibă ca finalitate ameliorarea sau îmbunătățirea sistemului de sănătate publică din Prahova, indiferent ce culoare politică are persoana care o lansează. Și eu cred că Sănătatea este o problemă acută a comunității noastre iar rezolvarea problemelor care țin de voința politicienilor locali nu trebuie să fie asumată partizan.

Jurnaliștii ne-au lansat tuturor celor care vom participa la dezbaterea de joi o provocare, să publicăm pe paginile de facebook proiectele sau propunerile de pe care le vom pune în discuție.

La rândul meu, vă provoc pe voi, prietenii mei virtuali: ce credeți că trebuie făcut pentru ca sistemul de sănătate publică din Prahova să funcționeze în parametrii acceptabili? Este nevoie de spital sau spitale noi? Ar fi o prioritate mai mare repopularea sistemului cu medici și personal calificat? Este necesară o restructurare și regândire a întregului sistem?

În ceea ce mă privește, miercuri o să vă prezint un proiect la care eu mă gândesc de multă vreme și care cred că ar putea avea ca efect o îmbunătățire substanțială a actului medical de urgență, mai ales. Până atunci, aștept cu interes propunerile voastre pe care le voi sintetiza și le voi pune în discuție în dezbaterea de joi.