Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bozianu-pmp.jpg

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce unul din subiectele de la olimpiada de română a constat într-un denunț.

 

Postarea deputatului PMP de Prahova:

Apreciez ca scandalos subiectul cerut spre rezolvare, la olimpiada de limba şi literatura română, elevilor de clasa a 12-a din judeţul Prahova, prin care acestora li s-au testat, practic, aptitudinile de... denunţător. Constat cu tristeţe că, în loc să încurajeze creativitatea şi cunoaşterea literaturii române, cadrele didactice de la inspectoratul judeţean de specialitate, prin asemenea abordări, îi introduc pe copiii noştri în realităţile de esenţă totalitară, pe care le dorim depăşite pentru totdeauna. 
Întrucât educaţia a fost prioritatea mea programatică atunci când am candidat la primăria Municipiului Ploieşti şi consituie o preocupare permanentă şi în calitatea mea actuală, de deputat (aş meţiona şi calitatea de mamă de copil olimpic la istorie), cer public inspectoratului anularea concursului şi reluarea acestuia cu subiecte cu adevărat relevante şi utile copiilor noştri.