Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

candidat-psd-prahiova.jpg

Comitetul Executiv al PSD Prahova a votat aseară, în unanimitate, propunerea de excludere din partid a primarului Municipiului Iași, Mihai Chirică, pentru criticile aduse conducerii, în special lui Liviu Dragnea.

 

Propunerea va fi transmisă conducerii centrale a PSD. În document se arată și sprijinul necondiționat pentru Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu.

Mihai Chirică, vicepreședintele PSD, a declarat zilele trecute la Digi 24 că ”PSD are nevoie de un alt leadership. Dragnea a fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a adăugat Chirica.

 

UPDATE comunicatul PSD Prahova:

 

PSD Prahova anunță că în cadrul Comitetul Executiv Județean reunit, aseara, 15 februarie 2017, la Ploiești, au fost aprobate mai multe decizii importante.

Astfel, membrii Comitetului Executiv al PSD Prahova  au decis în unanimitate adoptarea unei rezoluții de susținere necondiționată a Guvernului Sorin Grindeanu.

O altă rezoluție adoptată se referă la susținerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD. Membrii PSD Prahova consideră că Liviu Dragnea a demonstrat că știe să conducă partidul spre victoria în alegeri și sunt convinși că următoarele succese ale social democraților vor însemna câștigarea alegerilor europarlamentare și ale celor prezidențiale.

Tot în cadrul Comitetului Executiv , Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a fost mandatat să susțină, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Naţional a PSD, excluderea din partid a vicepreședintelui Mihai Chirică, primarul municipiului Iași.