Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bozianu

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a postat pe Facebook un mesaj prin care acuză aleșii PNL că au respins, alături de cei ai PSD și ALDE, reducerea numărului de parlamentari.

 

Mesajul deputatului Bozianu postat pe Facebook:

Coaliţia majoritară în Parlament a respins ieri, cu sprijinul PNL, iniţiativa legislativă a Partidului Mişcarea Populară de reducere a numărului de parlamentari la 300, aşa cum au cerut românii la referendumul convocat, în anul 2009, de preşedintele Traian Băsescu.
Nu aveam nicio aşteptare de susţinere a voinţei exprimate de români acum şapte ani din partea PSD sau ALDE. Speram, însă, ca, măcar în PNL să mai fie oameni sinceri în eforturile de susţinere a reformării sistemului politic. Mai ales că, printre actualii parlamentari PNL, se numără şi foşti pedelişti care, în 2009, au făcut campanie pentru susţinerea reducerii numărului de parlamentari. Din păcate, ne-am înşelat. Sper, totuşi, ca, pe viitor, colegii de la PNL să lase ipocrizia deoparte şi să aibă acţiuni şi iniţiative măcar în parte conforme cu mesajele pe care le dau, toată ziua bunăziua, din studiourile televiziunilor de ştiri.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...