Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

robefrta-anastase.jpg

Roberta Anastase a făcut un apel la parlamentarii ALDE și PSD din Prahova să susțină proiectul construirii unui spital nou la Ploiești.

 

Mesajul postat de parlamentarulu PNL de Prahova, Roberta anastase, pe Facebook:

”Ploieștiul are nevoie ca de aer de un spital nou!
Remarca mea referitoare la nevotarea amendamentului pe care l-am propus la adoptarea bugetului de către unii parlamentari PSD de Prahova a generat reacții nefirești din partea unor colegi de partid ai acestora mai puțin informați.
Dată fiind importanța proiectului pentru ploieșteni și prahoveni, mă simt obligată să fac unele precizări. 
Alocarea din fonduri guvernamentale de bani pentru începerea construirii unui spital nou la Ploiești nu este o fantezie a unui parlamentar rămas în pană de idei. Nu este nici un demers electoral, alegerile urmând să aibă loc abia peste patru ani.
M-am simțit obligată să propun acest amendament date fiind sutele, poate miile de discuții pe care le-am avut în ultimul an în special cu ploieșteni. Laitmotivul lor a fost necesitatea stringentă a unui spital nou, cu medici și dotări pe măsură. Un spital în care să nu mai intrăm cu teama că vom pleca infectați cu cine știe ce virus sau bacterie care ne pune viața în pericol.

 

Roberta Anastase: Modernizarea spitalelor din Ploiești, blocată de PSD și ALDE în Parlament


Sunt convinsă - ar fi imposibil altfel - că și colegii mei parlamentari de la PSD și ALDE au avut aceleași reacții din partea oamenilor. 
Date fiind necesitatea și importanța acestui proiect pentru cei care ne-au ales, le solicit pe această cale colegilor parlamentari de Prahova să ne unim eforturile pentru realizarea lui. Sunt absolut convinsă că uniți în acest demers împreună cu autoritățile locale vom realiza primul spital public nou al Ploieștiului de după Revoluție. 
De asemenea, tocmai pentru a face mai ușoară luarea unei decizii favorabile, le fac următoarea propunere: niciun politician să nu-și asume în scop electoral realizarea acestui proiect. Aștept cu maxim interes răspunsurile colegilor mei parlamentari de Prahova, indiferent de culoarea politică”.