Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bozianu.jpg

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a postat pe Facebook un mesaj privind propunerile sale de finanțare a unor proiecte importante din județ, care se vor transforma în amendamente la legea bugetului pe 2017:

 

”Astăzi începe dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat pe anul 2017, în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Am formulat 23 de amendamente care vizează finanțarea unor proiecte de interes pentru comunitățile locale prahovene. Atât din Municipiul Ploiești (în primul rând, construcția spitalului de pediatrie, pentru care m-am angajat să mă lupt la București în primăvara anului trecut, când am candidat la primărie), cât și din Văleni, Plopeni, Bușteni, Slănic, Câmpina sau Provița de Jos. Un obiectiv important îl reprezintă obținerea finanțării pentru construcția, ori pentru reabilitarea diferitelor tronsoane ale drumului Valea Doftanei-Săcele, variantă alternativă la DN 1, de natură să mai scadă aglomerația de pe drumul național.
Le mulțumesc primarilor de localități care au răspuns propunerii mele de a colabora în beneficiul prahovenilor, indiferent de culoarea politică a fiecăruia dintre noi. Le mulțumesc pentru că mi-au trimis propunerile lor și îi asigur că le voi susține ca amendamente la proiectul de lege a bugetului de stat, încercând să conving guvernul de importanța dezvoltării tuturor localităților din județul nostru”