Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

george ionescu

Liberalii au transmis un comunicat de presă cu poziția pe care deputatul George Ionescu a avut-o în emisiunea ”Momentul Adevărului” de la Valea Prahovei TV față de asfaltările pe care Consiliul Județean Prahova le-a executat în ultima perioadă. Vă prezentăm mai jos comunicatul: 

 

Prezent aseară în emisiunea Momentul Adevărului realizată de ziaristul Victor Preda pe postul de televiziune VPTV, deputatul George Ionescu, prim-vicepreședinte PNL Prahova a avut o serie de atacuri dure la adresa conducerii PSD și a Consiliului Județean Prahova. Ionescu l-a acuzat pe președintele PSD Bogdan Toader, că abuzând în calitatea sa de președinte al consiliului a amânat în mod intenționat repararea și asfaltarea unor drumuri județene.

”Nu au niciun fel de respect față de oamenii care s-au chinuit pe aceste drumuri până acum. Nimeni nu i-a oprit să asfalteze în vară, așa cum era normal. Au așteptat să forțeze lucrările într-o perioadă în care nimeni nu face asfaltări pe motiv că vremea influențează calitatea lor. Pur și simplu nu le pasă de oameni: ei nu vor decât voturi, voturi, voturi pentru PSD. Atât.” Este esența acuzelor aduse de deputatul liberal președintelui Consiliului.

 

Acesta a mai ținut să sublinieze că ”la Consiliul Județean nu s-a schimbat nimic. Vedem aceleași metehne ale lui Mircea Cosma pe care Toader și le-a însușit la perfecțiune: dăm repede peste ochi, rasolim lucrări ca să-i facem pe fraieri să ne voteze. Ei bine, lucrurile nu mai stau așa, ”fraierii” s-au deșteptat și îl anunț pe Bogdan Toader că noi, liberalii, îl considerăm direct răspunzător pentru fiecare fisură care va apărea pe aceste drumuri”.

P.E.

 

Politic
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Consilier nou la CJ Prahova din partea PNL

Liberalii vor avea un nou consilier judeţean. Este vorba despre Adrian Gâlcă. Noul ales judeţean va fi validat în şedinţa de mâine a Consiliului Judeţean Prahova. Propunerea din partea PNL vine după ce...