buletine vot prahova

Aproape 40 de tone de hârtie specială au fost folosite pentru tipărirea buletinele de vot care vor fi folosite la alegerile parlamentare, în Prahova.

În total este vorba despre 1.482.000 de buletine de vot, care asigură și o rezervă de 10%. Valoarea totală a buletinelor de vot este de 140.000 lei. Astăzi, la Ploiești, au fost aduse o parte din numărul total de buletine de vot, urmând ca mâine să fie efectuat un nou transport. 

Buletinele de vot vor fi depozitate în incinta Palatului Administrativ din Ploiești, sub pază, urmând ca acestea să fie distribuite la secțiile de votare din județ. 

La alegerile parlamentare din 11 decembrie s-au înscris în cursa electorală peste 200 de persoane, la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova fiind înregistrate liste de candidați din partea a 10 formațiuni politice, precum și dosarul unui candidat independent. 

 

Articole asemănătoare
Politic
  • Sâmbătă, 17 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Ludovic Orban este noul președinte al PNL

După un Congres care s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore, la Romexpo București, Ludovic Orban a câștigat, prin vot, șefia PNL. Partidul Național Liberal și-a ales astăzi președintele în...