Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alde

Reprezentanții Filialei Prahova a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților ALDE au depus, la Biroul Electoral Județean, listele și dosarele de candidaturi pentru alegerile din 11 decembrie 2016.

 

Comunicatul ALDE:

După îndeplinirea formalităților legale, președintele ALDE PRAHOVA, doamna Grațiela Gavrilescu- locul 1 pe lista partidului pentru Camera Deputaților, a declarat:

 

”Când am decis să înființăm ALDE, am făcut-o cu bună-credință și cu speranța că le vom putea oferi conaționalilor noștri un partid liberal autentic și o alternativă la ceea ce însemna politica româneasca de până atunci.

Citește și Un fost șef din IPJ Prahova candidează la parlamentare

Noi nu am oferit promisiuni, ci programe.

Nu ne-am epuizat energiile în negocieri și polemici sterile, ci am guvernat și ne-am afirmat principiile cu claritate.

Așa vom face și în continuare!

Dorim să ajungem în Parlament și la guvernare pentru că vrem să facem din Romania a 7-a putere economică a Europei și pentru că vrem să le redam România românilor!

Avem candidați puternici și curajoși, începând cu președintele Călin Popescu Tăriceanu, oameni cu multă experiență  în administrație, iată, aici, în Prahova, domnul Teodor Meleșcanu, domnul Andrei Volosevici, avem susținerea aleșilor ALDE, a membrilor și simpatizanților noștri- cărora, astăzi, chiar vreau să le mulțumesc, tuturor, încă o dată, pentru modul în care au muncit să strângă semnăturile necesare înscrierii și pentru încrederea pe care ne-au dat-o prin semnăturile dumnealor de susținere!

Avem și cel mai bun program de guvernare, un program liberal prin care vom reuși să sprijinim, în mod real, firmele românești și românii, la ei acasă.

Dumnezeu să ne ajute să reușim și vom reda România românilor!”

Biroul de presă         

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...