Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lista candidati alegeri parlamentare 2016 pmp2

În ultima zi de depunere a listelor de candidaturi, PMP Prahova s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 31.

 

Astfel, la Senat vor candida Gheorghe Udriște, Constantin Ababei, Maria Duta, Nicolae Cardosi, Robert Catalin Minea, Marius Cristinel Popa, Ciprian-Ioan Susu și Mihaela Bucus.

La Camera Deputaților prima poziție este ocupată de Cătălina Bozianu, fost viceprimar al Ploiestiului, președintele PMP Prahova.

 

Tot la Camera Deputaților, pe poziția a doua, candideaza Mircea Florian Radu, urmat de Irinel Costache, Bogdan Hodorog, Ioan Adrian Pițigoi,  Laurențiu Mare, Valentin Codescu, Daniela Manea, Marius Petre.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...