daniel savu

Fostul senator PSD Daniel Savu nu exclude posibilitatea de a merge în ALDE, după ce nu a mai putut să candideze din partea social-democraților la Primăria Ploiești, a spus politicianul, miercuri, la Antena 3.

”După 18 ani de PSD, sunt într-o situaţie în care nu mi-am dorit să fiu. Dar eu am un principiu: demnitatea și onoarea nu mi le ia nimeni”, s-a plâns Daniel Savu, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Întrebat dacă se va înscrie în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, Savu a spus:

”Pare-se că mi se potrivește cel mai bine ALDE. Sunt în consonanță cu Tăriceanu, îmi place ce spune”, a explicat fostul PSD-ist.

Pe 29 martie, senatorul Daniel Savu a demisionat din PSD, el explicând pe blogul său, că această decizie este un semnal de alarmă faţă de personajele "compromise" care reprezintă PSD în Prahova.
sursa: antena3.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Politic
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la...