vlad cosma

Deputatul PSD Vlad Cosma regretă decesul deputatului Sonia Drăghici - medic și profesor universitar, un specialist apreciat și un politician remarcabil care s-a implicat cu profesionalism în rezolvarea problemelor sistemului medical românesc.

"Am aflat cu tristete despre disparitia colegei noastre Sonia Draghici, un medic desavarsit si o femeie deosebita. Condoleante familiei indurerate!", a transmis Cosma.

Reputatul medic infecționist a decedat răpusă fiind de o boală gravă. Sonia Drăghici avea un renume foarte bun în domeniul medical în care a activat toată viața, tratând și salvând multe vieți omenești la fostul Spital de Boli Infecto-contagioase. În ultima parte a vieții, doctorița, a intrat în politică încercând să ajute sistemul medical românesc din postura de om politic. 
sursa:ph-online.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Câte țigări fumează un român într-un an

„Fumatul cauzează 9 din 10 cancere pulmonare”, „Fumatul ucide”, „Fumatul cauzează atacuri de inimă” sau „Fumatul blochează arterele” - sunt doar câteva din mesajele ce pot fi citite pe pachetele de...

Național
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Senatul a votat legea salarizării

Legea salarizării a trecut de Senat, astăzi, cu 85 de voturi „pentru”, zece voturi „împotrivă” și 12 abțineri. Urmează votul din Camera Deputaților, cameră decizională. Propunerea legislativă...