quintus

Preşedintele de onoare al PNL este mulţumit de faptul că Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei. Mircea Ionescu Quintus a declarat pentru RFI că Gabriela Firea este un candidat mult mai bun decât Nicuşor Dan.

În plus, seniorul liberal spune că este dezamăgit de numărul mare de bucureşteni care au votat pentru candidaţii USB, o formaţiune care "nu înseamnă nimic pentru Bucureşti".

Mircea Ionescu Quintus: „Am pierdut la Bucureşti. Marea mea surprindere nu este că am pierdut. Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. Fără un lider... cum e cazul doamnei Firea. Doamna Firea este o persoană care putea şi poate să conducă aşa cum trebuie Bucureştiul. Dacă ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheamă, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu! ...”
sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...