Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

gratiela dezbatere prahobaLuni seară a avut loc prima dezbatere electorală televizată la care au luat parte trei dintre candidatii la Primăria Ploiești: Adrian Dobre – PNL, Grațiela Gavrilescu – ALDE și Daniel Savu – independent. 

 

La două zile după emisiune, senatorul Andrei Volosevici a postat pe pagina de facebook un clip video în care a demontat afirmațiile candidatului ALDE la Primăria Ploiești, Grațiela Gavrilescu, cu privire la construcția stației de epurare a apelor uzate de la Ploiești.

Mai exact toate datele prezentate de de candidatul ALDE au fost demontate într-un montaj video care se bazează pe informații oficiale privind atribuirea contractului, datele de incepere si finalizare a lucrărilor și multe altele. Potrivit aceluiaș montaj video, candidatul ALDE s-a aflat într-o eroare și în ceea ce privește finanțare în anul 2013. Vezi mai jos întregul videoclip postat de Andrei Volosevici pe pagina de Facebook:

 

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...