toader

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, îi cere lui Zgonea demisia din funcțiile de conducere ocupate în PSD și Camera Deputaților pentru atacul lansat la liderul Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte în dosarul Referendumului pentru demiterea lui Băsescu.

Comunicat de presă al PSD Prahova:

Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, consideră că PSD are nevoie de linişte pentru a putea trece cu bine testul alegerilor locale din 5 iunie 2016.

“În calitatea de preşedinte al PSD Prahova, consider că domnul Valeriu Zgonea aduce prejudicii uriaşe Partidului Social Democrat şi cred că ar trebui să demisioneze atât din funcţia de preşedinte executiv al PSD, cât şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Declaraţiile domnului Zgonea nu fac altceva decât să destabilizeze partidul înaintea alegerilor locale.

Sunt de părere că domnul Liviu Dragnea trebuie să rămână la conducerea PSD, pentru că trebuie să ne concentrăm pe desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile locale şi nu pe luptele interne din partid.

Partidul Social Democrat trebuie să funcţioneze ca o echipă în această perioadă pentru a câştiga alegerile locale.”

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Politic
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la...