Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

parlament vot

Plenul Senatului a respins proiectul de lege iniţiat de către deputatul Eugen Tomac privind reducerea numărului de parlamentari.

 

Proiectul de lege privind reducerea numărului de parlamentari la maximum 300, iniţiat de deputatul Eugen Tomac şi susţinut de parlamentarii Partidului Mişcarea Populară, a fost respins marţi de plenul Senatului.

Cu 86 de voturi pentru, 2 împotrivă şi 3 abţineri, senatorii au votat respingerea iniţiativei legislative.

 

„USL există. Este singura concluzie după votul de astăzi. Să ignori cu atâta neruşinare votul a peste 7 milioane de români este revoltător şi impardonabil. Ipocrizia PNL atinge cote inimaginabile. Şi-au arătat adevărata faţă”, a declarat preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, iniţiatorul proiectului de act normativ.
Iniţiativa legislativă pentru modificarea alin. (2), (3) şi (5) ale art. 5 din Legea nr. 208 din 20 iulie 2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente urmează a fi dezbătută în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi ulterior, în plenul acesteia, unde se va da votul decisiv.

„Voi continua să apăr decizia românilor de la Referendumul din 2009 şi în faţa colegilor deputaţi, deşi sunt aproape convins că şi aici cârdăşia PNL-PSD va funcţiona fără cusur”, a conchis Eugen Tomac.
sursa: comunicat de presă PMP

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...