cosmina pandele pnl

Informația a fost confirmată de co-președintele interimar al liberalilor, Iulian Dumitrescu, care a susținut că șefa social-democraților de la Berceni, Cosmina Pandele, s-a înscris la PNL.

Cosmina Pandele este cunoscută ca o bună organizatoare. În 2012, Cosmina Pandele a candidat ca independent la Primăria Berceni, obținînd cu doar 400 de voturi mai puțin față de actualul edil Constantin Bucur.

Trebuie spus că aceasta nu este singura persoană care s-a înscris la PNL în ultima vreme. Inclusiv primarul localității Florești, Eugen David, a decis să revină în PNL, după ce, în baza Ordonanței 55, pentru scurtă perioadă de timp a figurat ca fiind de la UNPR.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Național
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Mircea Sandu a fost pus sub acuzare de DIICOT

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a fost pus sub urmărire penală de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat,...