Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Zilele lui Tăriceanu la șefia Senatului sunt numărate. Atacurile liderului ALDE din ultima perioadă la adresa uneperiștilor i-a determinat pe aceștia să reacționeze.

 

Surse din UNPR susțin că, în urma ședinței de aseară pe care au avut-o cu liderii din teritori,u s-a luat decizia schimbării din funcția de președinte a senatului a lui Tăriceanu. "A uitat repede cine l-a pus în funcție, o să-și aducă aminte cu siguranță cine îl va schimba" a declarat, pentru observatorulph.ro, un lider al UNPR prezent la ședință.

Cel mai probabil, demersul de schimbare din funcție a lui Tăriceanu va fi inițiat de PNL, iar UNPR se va abține de la vot.

 

Recent, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că cea mai bună soluţie pentru Primăria Capitalei este un candidat unic PSD-ALDE, excluzând din start o alianță cu UNPR. 

 

Politic
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Consilier nou la CJ Prahova din partea PNL

Liberalii vor avea un nou consilier judeţean. Este vorba despre Adrian Gâlcă. Noul ales judeţean va fi validat în şedinţa de mâine a Consiliului Judeţean Prahova. Propunerea din partea PNL vine după ce...