Radu Popescu, candidat independent la Primăria Ploiești, a postat pe Facebook un mesaj prin care își manifestă dorința de a încheia un parteneriat cu societatea civilă.

Postarea lui Radu Popescu pe Facebook:

"Functia de primar al unui oras reprezinta legitimarea unei persoane de catre cetatenii respectivei comunitati. Dincolo de statutul pe care ti-l ofera, obligatiile pe care le ai te determina sa duci la indeplinire ce ai promis, in mod contrar legitimitatea si validitatea pe care o ai – temporar – se pierde si totodata se pierde si increderea electorilor in administratie. Procesul este complex insa nu imposibil iar cetateanul modern nu accepta compromis.

Programul pe care il promovez este unul in care parteneriatul si relationarea cu societatea civila reprezinta baza de functionare si de aplicabilitate.

Am convingerea ca gradul de receptivitate va fi mare pentru ca atunci cand implici, responsabilizezi. Responsabilizarea duce la succes si la un nivel crescut al stimei de sine, al constiintei comunitare si al validarii personale ca parte componenta integranta si esentiala dintr-un sistem."

 

Administrație
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ploieştiul părăginit

De la o zi la alta, Ploieştiul pare un oraş abandonat de autorităţi. Drumuri pline de gropi, autobuze sub orice critică, străzi inundate la fiecare ploaie, parcuri jalnice şi locuri de joacă...