Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

După ce a fost informat de Consiliul Superior de Apărare (CSAT) că nu există ofițeri ai serviciilor de informații acoperiți în Justiție, ziuanews.ro amintește că la Tribunalul Prahova activează un judecător pe care instanța l-a declarat definitiv și irevocabil drept lucrător al fostei Securități.

 

Este vorba de judecatoarea de Drepturi si Libertati, TRANDAFIRESCU  ZINICA (fosta IONITA), pe numele căreia Inalta Curte de Casatie si Justitie a formulat o decizie irevocabilă privind „calitatea de lucrator al Securitatii”.

Potrivit sursei citate magistratul a făcut poliție politică: „Urmarirea informativa desfasurata de pirita Trandafirescu Zinica a avut un caracter vadit politic”.

 

Înainte să devină judecător la Tribunalul Prahova, Zinica Trandafirescu a fost directorul Penitenciarului de Femei de la Târgșor, singurul de acest gen din țară.

 

Auto-moto
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Proiectil găsit în cimitirul de la Tătărani

Echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitate vineri să intervină la cimitirul din Tătărani unde o persoană a descoperit un proiectil de...