Social-democrații s-au renit, astăzi, la Sinaia unde urmează să aibă mai multe ședințe, atât cu grupurile parlamentare, cât și conducerea partidului.
 

Una din cele mai importante decizii pe care conducerea PSD trebuie să o ia la ședința de astăzi este alianța cu UNPR la alegerile locale. Potrivit unor surse EVZ, social-democrații vor decide să nu facă alianță de la centru cu UNPR, însă ar putea decide să lase organizațiile locale să facă alianțe acolo unde este cazul cu toate partidele politice, inclusiv PNL, potrivit unor surse EVZ.

”Singurul partid cu care nu vom face alianțe este Mișcarea Populară. În rest pot face alianțe locale cu orice partid, inclusiv PNL, ALDE sau UNPR. Și liberalii din teritoriu vor alianțe cu PSD acolo unde USL a funcționat foarte bine”, au declarat, pentru EVZ, surse social-democrate.

O altă decizie pe care social-democrații o vor lua astăzi se referă la Călin Popescu Tăriceanu. Deși, î n urmă cu două săptămâni, au apărut mai multe declarații ales social-democraților referitor la nemulțumiri față de președintele Senatului și schimbarea acestuia din funcție, PSD nu își dorește acest lucru.
sursa: evz.ro

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...

Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...