Radu Popescu, fostul director al TCE Ploiești în mandatul fostului primar, Andrei Volosevici, va candida la Primăria Ploiești din postura de  independent.

Informația, publicată pe surse pe jurnalulph.ro, a fost confirmată de Radu Popescu pentru observatorulph.ro. "Voi candida ca independent la Primăria Ploiești" a declarat Popescu.

Anul trecut, Radu Popescu a fost consilier personal al fostului primar interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu. Acesta a plecat din primărie după ce Teodorescu a fost înlocuit din funcție de Cristian Ganea. 

Până acum și-au anunțat candidatura la Primăria Ploiești senatorul PNL, Andrei Volosevici, Daniel Savu și Cristian Ganea de la PSD și independentul Marius Fenichiu, fost consilier județean liberal. De la ALDE ar putea candida fostul ministru al Mediului, deputatul Grațiela Gavrilescu.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...