Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Radu Popescu, fostul director al TCE Ploiești în mandatul fostului primar, Andrei Volosevici, va candida la Primăria Ploiești din postura de  independent.

 

Informația, publicată pe surse pe jurnalulph.ro, a fost confirmată de Radu Popescu pentru observatorulph.ro. "Voi candida ca independent la Primăria Ploiești" a declarat Popescu.

Anul trecut, Radu Popescu a fost consilier personal al fostului primar interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu. Acesta a plecat din primărie după ce Teodorescu a fost înlocuit din funcție de Cristian Ganea. 

 

Până acum și-au anunțat candidatura la Primăria Ploiești senatorul PNL, Andrei Volosevici, Daniel Savu și Cristian Ganea de la PSD și independentul Marius Fenichiu, fost consilier județean liberal. De la ALDE ar putea candida fostul ministru al Mediului, deputatul Grațiela Gavrilescu.

 

Politic
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Consilier nou la CJ Prahova din partea PNL

Liberalii vor avea un nou consilier judeţean. Este vorba despre Adrian Gâlcă. Noul ales judeţean va fi validat în şedinţa de mâine a Consiliului Judeţean Prahova. Propunerea din partea PNL vine după ce...