psd prahova

Oficial, Biroul Județean al PSD Prahova a stabilit în această seară candidatul la Primăria Ploiești, în urma mai multor sondaje care au avut loc în municipiu. Propunerea urmează să fie înaintată Biroului Național al PSD, unde urmează să fie validată.

„Biroul Județean a analizat în această seară și propunerea a fost candidatura senatorului Daniel Savu. Ca în cazul tuturor propunerilor de candidaturi la municipii, această propunere va fi înaintată la Biroul Național”, a declarat pentru observatorulph.ro  Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Cu doar câteva ore înainte de ședința Biroului Județean PSD Prahova, mai multe voci din PSD susțineau însă că nu este obligatoriu ca Biroul Județean să valideze candidatura lui Daniel Savu. Câteva ore mai târziu însă, rezultatele sondajelor erau cele care urmau să stabilească oficial candidatul social-democrat la Primăria Ploiești.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...