- Publicitate -

Scandal monstru la ALDE Prahova

Data:

alde prahova scandal

Formațiunea condusă la Prahova de co-președintele, Grațiela Gavrielescu, parcurge un moment dificil. Tot filmul s-ar fi rupt cu puțin timp înainte ca Iulian Teodorescu să-și piardă mandatul de primar interimar al Ploieștiului și, spun sursele noastre, aici ar fi fost vorba de o înțelegere bine pusă la punct. Și, bineînțeles, într-un astfel de scandal se vorbește mult de „trădare”, dar și de „trădători”. Însă, vorba lui Caragiale, „trădare să fie, dar să știm și noi”.

- Publicitate -

În ultimele două săptămâni, lucrurile s-au precipitat în ALDE, zvonurile legate de o posibilă excludere a lui Iulian Teodorescu circulând cu rapiditate, mai ales în mediul on-line. Cei mai vocali „răspândaci” și „comentatori” au devenit chiar cei care în mandatul de primar interimar al lui Teodorescu se dădeau drept „apropiații” și „susținătorii” fostului edil, cu atât mai mult cu cât, cel puțin pe linie ierarhică, atât la partid, cât și în administrație, îi erau subalterni. Plecarea lui Teodorescu din fruntea administrației locale a venit la pachet și cu o „recăpătare de memorie” a „răspândacilor” de zvonuri că fostul edil al ALDE va fi exclus din partid, atribuindu-i acestuia toate calitățile negative.

Astăzi, într-o postare pe o rețea de socializare, fostul secretar de stat Cătălin Beciu se ia, fără să-i nominalizeze numele, de fostul primar interimar și, cel puțin până în această seară, când la ALDE e programată o mare ședință, coleg de partid. „Uite, eu chiar il stiu pe unu' (da nu va dau multe indicii, doar ca prenumele incepe cu "Iu" si se termina cu "lian") care se da securist, cu fiecare ocazie”, scrie Beciu pe pagina de socializare, iar din relatarea sa reiese clar că se dorește mazilierea fostului edil.

În tot această perioadă, co-președintele ALDE, Grațiela Gavrilescu, a exclus posibilitatea ca în interiorul formațiunii politice să existe vreo problemă. Din contră. Deputatul prahovean a susținut că astăzi, în cadrul unei ședințe, se va realiza o analiză cu privire la situația legată votul din Consiliul Local pentru încetarea mandatului lui Teodorescu. Ba chiar a negat posibilitatea de excludere a lui Iulian Teodorescu din partid. Nu de alta dar, în calitate de avocat, Teodorescu a lucrat la statutul partidului și ar fi culmea ca acesta să fie dat afară.

- Publicitate -

Membri ALDE se reunesc în această după-amiază, la ora 17.00, iar ședința se anunța de pe acum una extrem de… gălăgioasă.

 

 

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -