Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Deși numele său a fost intens vehiculat pentru candidatura la Consiliul Județean Prahova, deputatul George Ionescu și-a anunțat sprijinul pentru noul co-președinte al PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

 

"Este adevărat că mi-aș fi dorit să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, dar în condițiile unor alegeri uninominale. Cum legislația electorală s-a modificat, iar președintele se va alege indirect, de către consilierii județeni, îmi declar public susținerea la alegerile locale din vara acestui an pentru CJ pentru senatorul Iulian Dumitrescu" a declarat deputatul George Ionescu,  co-președintele PNL Prahova. 

Senatorul Dumitru a declarat că se înțelege bine cu deputatul Ionescu, însă conducerea centrală este cea care va valida candidatul PNL la Consiliul Județean Prahova.

Până în prezent s-au înscris în cursa internă pentur șefia județului Adrian Dobre, fost prefect în guvernarea PDL, Sebastian Danielescu, fostul vicepreședinte al CJ Prahova în guvernarea USL, precum și cei doi co-președinți ai PNL Prahova, Ionescu și Dumitrescu.

 

Candidatul PNL la Primăria Ploiești va fi senatorul Andrei Volosevici, fost primar al Municipiului în perioada 2008-2012.

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...