Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

61901504.jpg

Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director FBI Louis Freeh, care afirmă, într-un comunicat, că este "profund dezamăgit" de decizia Înaltei Curţi din România de a-l condamna pe omul de afaceri la 7 ani de închisoare, o sentinţă care "nu este susţinută nici de fapte nici de lege".

 

Hotnews.ro a transmite în premieră, informaţia conform căreia, Freeh, care a fost şi judecător în Statele Unite, a publicat un comunicat de presă în care îşi apară clientul şi afirma că, în iulie 2016, a efectuat o analiză a sentinţei Curţii de Apel (care îl condamnase pe Popoviciu la 9 ani de închisoare), împreună cu "o echipă experimentată de foşti procurori federali şi agenţi speciali ai FBI, dintre care unul vorbeşte fluent limba română".

Fostul director al FBI susţine că această analiză a sentinţei a "relevat numeroase lacune juridice şi factuale", "incompatibile cu statul de drept", şi îşi exprima speranţa ca decizia va fi revizuită.

sursa hotnews.ro

 

 

Eveniment
  • Luni, 14 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Puiu Popoviciu s-a predat poliţiei londoneze

Puiu Popoviciu a fost reţinut în cursul acestei zile, de către London Metropolitan Police. El s-a prezentat la poliție însoțit de un avocat. “Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI -...