Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

167167350.jpg

Românii sunt campioni la postări din vacanţă pe reţelele de socializare. O arată un sondaj la care au participat 25 de mii de oameni din 22 de ţări.

 

Motivul este că românilor le place să arăte lumii că se distrează, că se plimbăm în diferite locuri și că au parte de momente unice în vacanțe. În România, 52% din cei chestionati postează fotografii.
24% dintre călătorii români își actualizeaza postările, iar 15% preferă să încarce înregistrări video. Printre respondenții din România există și călători (29%) care nu postează nicio impresie pe rețele sociale.
Concluzia rezultă dintr-un studiu efectuat de motorul de căutare momondo.ro prin chestionarea a 24.700 de persoane din 22 de țări, printre care Rusia, Australia, Belgia, Brazilia, China, Norvegia, Turcia si Marea Britanie.
Sondajul a implicat și aproximativ 1.000 de respondenți din România, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, bărbați și femei.

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Răspunsul lui Cioloş la oferta USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind...