Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Dacă ai card la Banca Transilvania (BT) fă-ți o rezervă de bani în numerar pentru acest weekend, pentru că în noaptea de sâmbătă spre dumincă cardurile, bancomatele şi POS-urile Băncii Transilvania nu vor funcţiona din cauza unor actualizari în sistemul informatic, potrivit reprezentanţilor BT.

debit-card-machine.jpg

 

„Cardurile, bancomatele şi POS-urile Băncii Transilvania nu vor funcţiona în noaptea de sâmbătă spre duminică, în 8/9 iulie, în intervalul 0.00 – 4.00, când vor fi facute actualizări în sistemul informatic. BT a ales weekendul şi respectivul interval orar pentru ca eventualul disconfort generat să fie cât mai redus”, se arată în comunicatul emis de BT. Tranzacţii cu cardurile, folosirea bancomatelor şi a POS-urilor BT se pot realiza fără probleme în afara intervalului orar menţionat, potrivit BT. Banca Transilvania este a doua cea mai mare bancă comercială din România, după BCR, o ierarhie realizată în funcţie de activele deţinute în 2016.  Activele totale ale Băncii Transilvania au fost de 51,7 mld. lei anul trecut, cu 4,4 mld. lei mai mult faţă de anul precedent.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...