Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

143913159008c7e749.jpg

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă pentru Muntenia şi Moldova, urmând ca joi să se anunţe oficial şi care sunt zonele pentru care se va emite CODUL ROŞU.

 

Avertizarea meteo este valabilă pentru week-end, în special pentru zona Moldovei şi pentru sud-vestul ţării. Temperaturile cresc simțitor de joi și sunt prognozate să ajungă la 40 de grade, potrivit ANM. Vor fi însă şi situaţii izolate în care meteorologii nu exclud atingerea valorii de 43 de grade Celsius!

În comandamentul de urgență reunit la Ministerul de Interne, ministrul demisionar Camen Dan a atras atenția că există riscul unor incendii de vegetație în contextul dat. Judeţul Prahova va fi afectat cel mai sigur de codul portocaliu, în sudul judeţului urmând să se înregistreze până la 40 de grade.

 

Vestea codurilor meteo este îngrijorătoare şi pentru cei care vor petrece weekend-ul pe litoral, întregă zona Dobrogei fiind serios afectată de caniculă.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...