bistrita-grav.jpg

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite grav, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în municipiul Bistriţa, scrie News.ro.

Maşina a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Bistriţa.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulantă. De asemenea, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud , Marius Rus, a declarat pentru News.ro că, în urma impactului, cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate.

Trei dintre acestea - două femei şi un bărbat - au fost scoase moarte de către echipele de descarcerare, iar alte două - un bărbat şi o femeie - se află în stop cardio-respirator. Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

sursa: digi24.ro

 

Internațional
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

O maşină a intrat în mulţime la Londra

Incident de securitate, la Londra. O maşină a intrat, în pietonii aflaţi, în apopierea staţiei King's Cross. Din primele informaţii, o persoană a fost rănită şi transportată la spital. Martorii...