bloc-flacari.jpg

Cinci persoane, între care un copil de patru ani, s-au intoxicat cu fum, iar alte trei au suferit atacuri de panică, după ce un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, într-un bloc din Gura Humorului, judeţul Suceava. Mansarda imobilului a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid.

Cele cinci persoane intoxicate cu fum au fost transportate la spital, în stare de conștiență, iar persoanele cu atacuri de panică au primit îngrijiri în ambulanțele sosite la fața locului. 

Toți locatarii au fost evacuați, unii, însă, în ultima clipă. Tot cartierul este în alertă, potrivit corespondentului Digi24. Angajații ISU intervin la fața locului cu nouă autospeciale, dar flăcările s-au extins rapid la alte etaje, pentru că mansarda era construită din lemn. Există riscul ca focul să se extindă la blocurile din jur.  

Intervenţia este dificilă din cauza faptului că mansarda imobilului este din tablă, iar focul se manifestă în interior, pompierii neputând interveni pe sub învelişul de tablă.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la o gospodărie din Florești

În această după-amiază a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna prahoveană Florești. A ars o suprafață de 60 de mp de acoperiș la o anexă, la fața locului ajungând două echipaje cu 12...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...