furt vaslui

Un bărbat care a încercat să jefuiască, luni seară, un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui a fost prins de vânzătoare cu degetele în sertarul cu aur în momentul în care întinsese mâna peste vitrină ca să ia din obiectele expuse spre vânzare. Ulterior, bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost ridicat de către poliţişti din magazin întrucât nu a mai putut să fugă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul a fost prins în timp ce încerca să fure obiecte din aur expuse la vânzare într-un magazin din centrul municipiului reşedinţă.

Vasluianul de 45 de ani a fost observat de către vânzătoare când, întins peste vitrina din sticlă, a încercat să bage mâna în sertarul cu bijuterii. În acel moment, femeia a închis sertarul şi i-a prins degetele bărbatului.

Ulterior, vânzătoarea a anunţat firma de pază şi Poliţia, care l-au găsit pe individ în incinta magazinului.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Bacalaureat 2017 - astăzi proba la matematică

Absolvenţi de liceu vor sustin astăzi proba obligatorie a profilului în cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat. Următoarea probă este programată pe 30 iunie - proba la alegere a...

Social
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Parada modei și auto la BAC, în Ploiești

Paradă cu cele mai de fiţe haine şi accesorii la prima probă a Bacalaureatului din acest an. În Ploieşti, elevii de clasa a XII-a au transformat aleile liceelor în adevărate podiumuri de modă....