autostrada bucuresti ploiesti

Directorul general al CNAIR SA,  Cătălin Homor, a fost într-o vizită de lucru pe şantierul Autostrăzii A3. Acesta a anunțat că lucrările la autostrada București - Ploiești vor fi finalizate la finele lunii decembrie. Este vorba despre 3 kilometri de autostradă nefinalizați în 2012, la data la care a fost dată în folosință.

„Când am preluat conducerea companiei, am vorbit despre proiecte pe care le vom debloca şi le vom finaliza. Acum, în această perioadă am început să înregistrăm rezultatele: Orăştie - Sibiu, lot 3, podurile de la Giurgiu şi Agigea, DN 7, VO Braşov şi sunt aproape gata cei 3 km din A3, VO Craiova Sud, etc. Pe A3, Bucureşti - Ploieşti, sectorul aflat în execuţie, proiect deblocat anul acesta, lucrările se desfășoară într-un ritm accelerat. Evoluția șantierului se desfășoară conform celor programate pentru ca cei 3 km să fie dați în folosință la termen. În cazul în care vremea va fi favorabilă, la finele lunii decembrie am putea deschide traficul pe acest sector", a susținut directorul general al CNAIR.

În comunicatul de presă al CNAIR nu se precizează însă niciun cuvânt despre autostrada Comarnic - Brașov.

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Autostrada A1 blocată la km 324

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, la această oră (12:00), pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, între Orăștie şi Sebeș, la kilometrul 324,...