teme

Elevii nu vor mai avea teme pentru vacanta, iar cele primite in timpul scolii vor fi scurte. Asa a stabilit prin ordin ministrul Educatiei. Initiativa a generat insa ample dezbateri.

Parintii cred ca schimbarea e o idee buna, insa greu de gestionat. Profesorii vor fi nevoiti sa se coordoneze intre ei atunci cand dau teme, iar in final nu va exista un control al timpului pe care copiii il vor petrece invatand acasa.

Ministrul educatiei le-a indeplinit dorinta elevilor de a avea mai putine teme. A stabilit ca ei nu vor mai primi lectii pentru vacanta si doar la cererea lor vor fi notate temele. Ordinul ministrului prevede si ca la clasa zero nu se vor da teme pentru acasa, elevii din clasele I-IV nu vor studia mai mult de o ora dupa scoala, in timp ce la clasele 5 - 12, vor fi doua ore. O idee cat se poate de buna, spun parintii, dar greu de pus in aplicare.
Citește mai departe pe stirileprotv.ro

 

Articole asemănătoare
Plopeni
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Andra Vlad

La Plopeni se va construi o sală de sport

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au efectuat, recent, o vizită  la Plopeni, pentru preluarea amplasamentului pe care urmează să fie construită sala de sport a Școlii "Carol I", un...

Social
  • Duminică, 21 Mai 2017
  • De Andra Ilie

Concurs anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova a organizat concursul ”Mesajul meu antidrog”. Comunicatul CPECA Prahova: