trenuri gorj

Două trenuri s-au ciocnit frontal pe o cale feroviară industrială de la marginea orașului Târgu Jiu. Unul dintre mecanici a murit.

Din primele cercetări, o locomotivă staționată cu o garnitură de 20 de vagoane încărcate cu ciment a fost lovită de o alta, în urma impactului, mecanicul trenului staționat decedând din cauza leziunilor suferite.

Mai exact, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc în cartierul Bîrseşti din municipiul Târgu Jiu, la punctul de încărcare a vagoanelor, cele două locomotive ciocnindu-se în momentul în care efectuau o manevră de alipire la garnituri.

Ambii mecanici erau angajați la CFR Marfă. Unul dintre ei a murit, iar altul este în stare gravă.

Procurorii, CFR Marfă și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis fiecare câte o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Citește continuarea pe digi24.ro

foto: pandurul.ro

 

Național
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Panouri cu greșeli lângă operele lui Brâncuși

Situaţie jenantă la Târgu Jiu. Este anchetă în cadrul primăriei, după ce în parcul unde se află operele lui Constantin Brâncuşi au fost amplasate mai multe panouri scrise greşit în limba română şi...