constanta

Accident extrem de grav în județul Constanța. Trei oameni și-au pierdut viața după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență. Traficul a fost inițial blocat pe ambele sensuri, dar s-a reluat în jurul orei 11.

Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni frontale. Potrivit celor mai noi informaţii prezentate de presa locală, dintre cele şapte persoane, trei s-au stins din viaţă. Printre cei patru răniţi se numără şi un copil.

În urma impactului extrem de violent dintre cele două autoturisme trei persoane au decedat. Minorul, în vârstă de şapte-opt ani, a suferit un traumatism cranian şi este în comă. O femeie, de 40 de ani, a suferit o politraumă majoră, însă este conştientă.

Ceilalţi doi răniţi au suferit la rândul lor o politraumă, potrivit Ziua de Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale (pe ambele sensuri) pe DN2A (E60) Hârşova – Constanţa. în jurul orei 11:05.

sursa foto ziua de constanta

 

Articole asemănătoare
Național
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Șase pui de delfin, găsiți morți la Năvodari

Este alertă pe litoral. Şase pui de delfin au fost găsiţi morţi pe plaja din Năvodari. Biologii încearcă să îşi dea seama ce s-ar fi putut întâmpla cu ei și iau în calcul câteva variante. Biologii marini spun că,...