Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

politia

Fostul primar PSD al comunei Lunca Mureşului din judeţul Alba a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o stradă din localitate, iar potrivit primelor informaţii bărbatul ar fi avut tăieturi în zona gâtului, trupul acestuia fiind găsit lângă maşină.

 

Ioan Rusu a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în jurul orei 5:00, pe o stradă din Lunca Mureşului, judeţul Alba, bărbatul fiind descoperit într-o baltă de sânge, lângă maşină.

Martorii spun că victima ar fi avut mai multe tăieturi ce păreau a fi fost făcute cu un cuţit, în zona gâtului.

 

O echipă formată din procurori şi poliţişti cercetează acest caz şi iau în calcul ipoteza unei crime, însă cauza exactă a morţii va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Anchetatorii nu au dorit să ofere mai multe detalii şi nici nu au precizat dacă au un cerc de suspecţi în acest caz.

Ioan Rusu a fost primar în Lunca Mureşului timp de mai multe mandate, până în 2016, când a pierdut alegerile, el fiind unul dintre liderii organizaţiei locale a PSD.
sursa: digi24.ro

 

Politic
  • Luni, 21 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

PNL cere anchetarea ministrului de Interne, Carmen Dan

Cozile formate la sediile direcţiilor de paşapoarte din Bucureşti şi câteva judeţe ar putea să o ducă pe Carmen Dan în faţa comisiilor parlamentare de apărare şi ordine publică.  PNL solicită...