rutiera retinuti

Șapte polițiști de la Poliţia Rutieră Piatra-Neamţ au fost reținuți pentru 24 de ore, iar alţi șapte sunt sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce au fost audiaţi la DNA Bacău. Sunt suspectați că ar fi luat mită pentru a trece cu vederea anumite abateri în trafic.

Cei șapte polițiști reținuți vor fi prezentați astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii anchetează fapte ce ar fi fost comise de agenții rutieri în ultimele luni, perioadă în care s-a făcut monitorizarea. Polițiștii au fost duși cu mandat, pentru audieri, la sediul DNA Bacău.

14 polițiști, ofițeri și subofițeri, au fost aduși aseară la audieri, iar șapte au ajuns în arestul IPJ Bacău, cu ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Ieri au avut loc percheziții la sediul Poliției Rutiere din Piatra Neamț, dar și la locuințele polițiștilor vizați de fapte de corupție și de neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 19 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic întrerupt pe drumul spre Poiana Braşov

Poliţia Română informeză că traficul de DN1E Râşnov-Poiana Braşov este întrerupt pe ambele sensuri, miercuri dimineaţă, din cauza prăbuşirii unui copac din cauza vremii nefavorabile. La această ora nu...